Openingstijden

We zijn in het groeiseizoen (medio maart - medio november) voor particulieren geopend elke vrijdag en zaterdag. U bent van harte welkom om kennis te maken met onze grote sortering bamboe, grassen en exoten. Komt u van ver bel eerst (+31 (0) 612 529 974). Op zondag en maandag altijd gesloten. Op dinsdag, woensdag en donderdag bezoek op afspraak. Zie voor actuele openingstijden en informatie de welkom-pagina.

Route

Auto : A2 afslag 14 (Beesd). Vanuit noordelijke richting (Utrecht, Amsterdam) gaat u op het einde van de afslag op de rotonde de eerste afslag (rechts) dan over het spoor de eerste straat links (Meinte). Vanuit zuidelijke richting (Den Bosch) gaat u aan het einde van de afslag rechts, op de kruising net voor het spoor direct links. Voorbij het tweede huis aan de rechterkant is een ruime oprit met voldoende parkeergelegenheid.

Trein : halte station Beesd (lijn Dordrecht-Geldermalsen). Het station uitlopend volg de weg naar rechts (richting het dorp). Onder de snelweg door en op de kruising rechts. Het spoor oversteken en direct links. De kwekerij en beeldentuin is gelegen aan de rechterkant, Meinte 10

 

 

 

Contactgegevens:

Meinte 10, 4153 XE Beesd (Gld). Nederland

Johan van der Perk, Kwekerij / Tuinontwerp. tel. 0612 - 529 974, info@perkgroen.nl