VOEDING EN SUBSTRAAT VOOR BAMBOES, SIERGRASSEN EN EXOTISCHE PLANTEN

BambooMinerals

Deze active mineralenmix op basis van lava- en basaltbeel bevordert de afharding van de celstructuur en geeft de noodzakelijke sporenelementen af voor een optimale groei. Onontbeerlijk voor bamboes in potten, bakken en in kleine afgeschermde groeiruimten. Emmers 3.5 kg en 7 kg

BambooFood

Organische langzaamwerkende voeding in granulaatvorm voor bamboes en andere snelgroeiende grasachtigen. Deze meststof gebruiken wij al jaren in de teelt van onze bamboes met goede ervaringen. Nu ook in kleinverpakkingen voor particulier gebruik te verkrijgen ter verbetering van de voedingswaarde bij aanplant en als onderhoudsbemesting in de opvolgende jaren. Verkrijgbaar in emmers van 2.5 liter en 5 liter

Humuscompost

Eindelijk ook in kleinverpakking; onze bekende biologisch humuscompost, gemaakt van puur organische grondstoffen (blad, takken, houtsnippers etc). Gegarandeerd vrij van onkruidzaden en met een hoog stabiel organisch stof gehalte. Zeer geschikt voor plantgatverbetering, structuurverbetering en voor doormening in plantenbakken.

Plantsubstraat

Hoogwaardige potgrond met een stabiele, grove structuur. Nu ook in kleinverpakking. Grassen en bamboes zijn planten met een korte, maar intensieve groei. Dit vraagt een goede afstemming tussen plant en beschikbare voedingstoffen en mineralen. Als u groeiproblemen waarneemt bij uw grassen of bamboes is het gebruik van dit substraat aan te bevelen. Te gebruiken bij uw aanplant in de volle grond en in kuipen, bakken en potten.

Rhizoombarriere / wortelbegrenzerfolie / bamboefolie

Om de wortelgroei van uitlopervormende bamboes te controleren leveren wij een speciale HDPE-folie. Het folie is in diverse hoogtes en lengtematen verkrijgbaar. Voor meer informatie klik hier.